Makrola


Seuraavassa luettelossa on joitakin asiakkaistani, jotka ovat hyödyntäneet mahdollisuutta automatisoida toimintoja VBA:n avulla


(luettelo on aakkosjärjestyksessä)

Avis Autovuokraamo
Caverion
Consti
Darekon
Gebwell
Kariplast Oy
Kavamet-Konepaja Oy
Leevene
Loistoristeilyt
Rauanheimo
Saint-Gobain Finland Oy
St1
Sähkö-INSTO
Vaisala

Mitä yhteistä kaikilla edellä olevilla?

Edellä olevassa luettelossa esiintyvät asiakkaat toimivat hyvin erilaisilla toimialueilla, joukossa on suuria ja pieniä yrityksiä. Jokin yrityksistä on teettänyt pienen työkalun, jonka ohjelmoiminen on vienyt aikaa tunnin tai pari, jonkun toisen kanssa on työstetty projektia kuukausien jopa vuosien aikana eri pituisia ajanjaksoja.

Kuitenkin niillä kaikilla on myös jotain yhteistä?

Tuo yhteinen tekijä on se, että jokainen on kohdannut tarpeen käsitellä jonkin MS Office-ohjelman avulla tietoja tehokkaammin ja tuottavammin. Toisin sanoen, ne ovat halunneet


Edellä olevat ovat esimerkkejä jo vakiintuneista yrityksistä, mutta myös vasta suunnitteilla olevat yritykset voivat heti toimintansa alusta asti hyödyntää MS Office-ohjelmistojen tarjoamia mahdollisuuksia samalla tavalla. Kaikilla asiakkaillahan ei välttämättä ole minkäänlaista vakiintunutta yritystä olemassa (vielä) vaan prosesseja vasta ajetaan ylös.


Nyt, vaikka et itse osaisikaan VBA:ta, on sinullakin silti mahdollisuus hyödyntää sitä ja siten tehostaa omia MS Office-ohjelmien avulla suorittamiasi toimintoja. Nopeimmin pääset alkuun ottamalla rohkeasti yhteyttä ja kysymällä mieltäsi askarruttavasta seikasta. Pelkkä kysyminen ei maksa mitään etkä sitoudu siinä mihinkään mutta pääset kuitenkin asiasi kanssa nopeasti eteenpäin.